četvrtak, 31. ožujka 2011.

Fox traži Time Warner da se zaustavi streaming svoje kanale prema klijentima iPads

Zanimljive vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/03/30/fox-asks-time-warner-to-stop-streaming-its-channels-to-customers/:
Dok smo čuo mnoge mreža bili su nezadovoljni sa Time Warner je odluku objaviti svoj ​​live streaming TV ipad app a tu su čak šapuće o prekidu-i-odustajanje slova u pučina, Fox je stavio zahtjev da se njegova kanale isključeni u pisanom obliku . Na pitanje je da li ili ne njihov ugovor omogućuje Time Warner dati kanal na uređajima osim TV - a TWC je uvjeren da ne, jer to radi samo unutar kupca kuće, mreže očito željeli pregovarati prije priznajući ništa. Senior VP Fox mreža Grupe Scott Grogin potvrdio je poslao pismo, ali nije otkrio nikakve detalje o njegovom sadržaju. Nakon bitke plan njegove posljednje bitke s Fox , Time Warner Cable preventivno je postavljena IWantMyTWCableTVApp stranice tražeći kupcima pokazati podršku za TWCable TV app protiv mreže. Mi ćemo čekati da vidite tko treperi prvi i zapamtite da je jelo već slinging kanale tablete s divljim odustati dok Comcast i Cablevision su planovi za slične implementacija na putu.

Fox traži Time Warner da se zaustavi streaming svoje kanale prema klijentima iPads prvobitno pojavio na Engadget o srijeda, 30 ožujak 2011 20:28:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | izvor Bloomberg , želim TWCable App TV | Pošalji ovaj | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar