četvrtak, 31. ožujka 2011.

Skype 5 za Mac i dalje frustriraju - kako je to vas liječenje?

Zanimljive vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/03/30/skype-5-for-mac-continues-to-frustrate-hows-it-treating-you/:
To je rijetkost da novi komad softvera stvara samo pozitivne povratne informacije, ali u svijetu najpopularniji VoIP app naizgled je frustriran gomile vjernih Mac korisnike, uključujući broj tehnološki pamet pojedincima unutar tih vrlo zidina. Sjajna usporedba starog vs novi je nastao oko na Ignore Code (povezani dolje za čitanje), i to je dobio nas pitate - prosječnim potrošačima viđenje ovog bilo drugačije? Nema pitanje da Skype 5 za Mac izgleda pakao od puno kao što je Windows graditi, ali kako spomenuta članak ističe, čini se da je UI inženjeri smanjili standard X verzija OS nego povlačenjem Windows varijanta gore. Ono što čini novo izdanje tako teško progutati je samo kako idealan model bio prije - sada, to je posao na licu mjesta kontakata, započeti razgovore i nositi većinu osnovnih zadataka koje Skype treba rukovati. Dakle, mi ćemo to ostaviti za vas: je Skype ide u pogrešnom smjeru u smislu upotrebljivosti i funkcionalnosti, ili bi trebao kolektivni svijetu samo dobiti hvat?

View Poll

Skype 5 za Mac i dalje frustriraju - je to liječenje? Vas kako prvobitno pojavio na Engadget o srijeda, 30 ožujak 2011 19:22:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | | Pošalji ovaj | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar