četvrtak, 31. ožujka 2011.

Acer CEO i predsjednik Gianfranco Lanci podnio ostavku zbog neslaganja o tvrtki budućnosti smjeru

Zanimljive vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/03/31/acer-ceo-and-president-gianfranco-lanci-resigns-amid-disagreemen/:
Acer odbora i CEO ne čini se da su uzimajući zajedno previše sjajno u zadnje vrijeme i sad situacija je došao do točke s ostavkom jednog gospodin Gianfranco Lanci iz tvrtke kormilo. U press release samo distribuiran, Acer ističe da Lanci održati različita mišljenja od većine članova odbora o "važnosti na ljestvici, rast, kupac stvaranja vrijednosti, brand položaj poboljšanje, te o raspodjeli resursa i metode provedbe." Nakon nekoliko mjeseci rasprava propustio da dostavi konsenzus, obje strane su odlučile da je najbolje da dio načina. Za sada, stvari nastaviti normalno sa Acer je cilj još uvijek globalizacije svoj ​​portfelj proizvoda, čiji je središnji ostat će osobno računalo, prema predsjednik JT Wang . On će biti čovjek da preuzme za Lanci, dok Acer traži zamjenu za gorljivi talijanski.

Nastaviti čitanje Acer CEO i predsjednik Gianfranco Lanci podnio ostavku zbog neslaganja o tvrtki budućnosti smjeru

Acer CEO i predsjednik Gianfranco Lanci podnio ostavku zbog neslaganja o tvrtki budućnosti smjeru prvobitno pojavio na Engadget o Thu, 31 ožujak 2011 04:22:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | | Pošalji ovaj | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar