četvrtak, 31. ožujka 2011.

HTC Dolazak pregled

Zanimljive vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/03/31/htc-arrive-review/:
Iako je zadirkivali krajem prošle godine - na isti dan da HTC je najavio svoj ​​prvi Windows 7 Telefon uređaja, u stvari - tvrtke QWERTY-pakiranje 7 Pro je zauzeo svoje slatko vrijeme kako bi ga na američki airwaves, u procesu , to je prošao kroz promjenu imena i pokupila prva velika platforma ažuriranja od Microsofta . Telefon mi sada znamo kao Dolazak je napokon dostupna iz Sprint, postavši prvi Windows 7 Telefon uređaj dostupan na CDMA mreži. Ovih dana, to je prilično neobično za HTC slušalica - slušalica ili na bilo koji američki prijevoznik, stvarno, bez obzira na proizvođača - da se ovaj dugo da ga pretplatnicima ruke nakon najava, ali u ovom slučaju, Sprint ruke bile vezane : Microsoft jednostavno ne podržavaju CDMA početku, što objašnjava zašto i AT & T i T-Mobile su uživajući izbor modela iz Samsung, LG, Dell i HTC, a podjednako su Sprint i Verizon su strpljivo su twiddling svoje palce.

CDMA suho čarolija završi, iako, Dođite označava samo prvo što bi trebao biti nekoliko Redmond-powered telefone tijekom 2011. Je li to dolikuje prvi napor? I kako se to zbivati ​​protiv GSM modela da tuku na tržištu? Pročitajte o.

Nastaviti čitanje HTC Dolazak pregled

HTC Dolazak pregled prvobitno pojavio na Engadget o Thu, 31 ožujak 2011 15:50:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | | Pošalji ovaj | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar