četvrtak, 31. ožujka 2011.

Kinect uranja u anime kibernetski prostor, možete usudi uhvatiti slatka robota cisterne (video)

Zanimljive vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/03/30/kinect-dives-into-anime-cyberspace-dares-you-to-catch-cute-robo/:

Ako je vaš san je prije svega za jack u distopijskom cyberpunk stvarnost gdje hakera igrati s ljudskog mozga (i vama također dogoditi da ljubav japanske anime), ti bi najbolje rezervirati let za Tokyo upravo sada - trgovina Shibuya odjel je postavio osnovne kibernetski prostor simulator ravno iz Ghost u ljusci. To je film Duh u Shell: SAC Solid State Society, da budem precizniji, koji je upravo dobio stereoskopski 3D re-izdanje u Japanu ovog tjedna, au svojoj čast kreativne usluge tvrtka Kayac skup o izgradnji kvalitetne Kinect hack . Microsoft je dubina kamera prati lean vašeg tijela, dok skup projektora prikazuje sladak kao med virtualne stvarnosti na par susjednih zidova, a to je vaš cilj slap Tachikoma glup spremnik bez pada preko sebe. Nabavite zaviriti u ono što je želio igrati u videu iznad.

Kinect uranja u anime kibernetski prostor, možete usudi uhvatiti slatka robota cisterne (video) prvobitno pojavio na Engadget o srijeda, 30 ožujak 2011 20:51:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink CrunchGear | izvor BMCL (Vimeo) | Pošalji ovaj | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar