četvrtak, 31. ožujka 2011.

Android PlayStation emulator PSX4Droid izvukao iz tržište, prstiju ukazuje na Xperia Play (updated)

Zanimljive vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/03/30/android-playstation-emulator-psx4droid-pulled-from-market-finge/:
Uh oh, dan konačno je došao. Upravo smo se okupili iz Joystiq (i sami potvrdili) da poznati prvi Android-gen PlayStation emulator, PSX4Droid , je povukao s tržišta. Razlog? Njezin autor, ZodTTD , rekao je Google obavijestio ga da je to stvar "Sadržaj kršenja pravila", ali svatko bi osumnjičeni, činjenica da je snimljen osam mjeseci za Google da poduzme akciju sugerira ovo je vjerojatno da će učiniti s predstojeći pokretanje Xperia Play , koja će imati vlastiti mehanizam za napajanje originalni PlayStation igre. Drugi misterij je da to izgleda kao druge emulators kao SNesoid (SNES), GameBoid (Gameboy) i, posebno, FPSe (PlayStation) pojaviti se biti sigurno za sada, što bi moglo sugerirati da postoje i drugi razlozi iza ovog uklanjanje, ali još uvijek, vrijeme sugerira drugačije. Na svijetle strane, uvijek možemo osloniti na third-party app tržištima.

Update: Evo super generički izjave smo upravo dobili od tvrtke Google u vezi ovog pitanja:
"Mi uklanjanje aplikacije s Android Market koji krše naša pravila."

Android PlayStation emulator PSX4Droid izvukao iz tržište, prstiju ukazuje na Xperia Play (updated) prvobitno pojavio na Engadget o srijeda, 30 ožujak 2011 22:16:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink Joystiq , Mobiputing | izvor @ ZodTTD (cvrkut) | Pošalji ovu | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar