četvrtak, 31. ožujka 2011.

Samsung navodno instaliranja keylogger softver na laptop (update: službeni odgovor)

Zanimljive vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/03/30/samsung-reportedly-installing-keylogger-software-on-r525-privac/:
Mi ćemo početi rekavši da smo postignut na Samsung za odgovor ovdje, ali kao i sada, nikakav odgovor nije dao - ni potvrdu ni odbijanje istine. Zašto gnjaviti spomenuti da? Ako se to ovdje priča dokazuje istina, Sammy mogao imati ozbiljnih problema na svojim rukama - problem koji definitivno ću početi sa osip negativnog PR-a, i neprilika koje bi mogle dobro završiti odijelo u sudnici . Prema izvješću Mohamed Hassan preko mreže na svijetu, Samsung je navodno preuzeo inicijativu instalirati keylogger u njegov nedavno kupljeni R525 i R540 laptopa. App je primjetio odmah nakon Security Scan na oba sustava, s StarLogger iskakanje gore sa C: \ Windows \ SL direktorij. Gdje se stvari zaista dobiti čudno je na podršci, navodno, nadzornik obaviješteni g. Hassan (nakon ranije poricanje) da tvrtka doista instalirati softver u tvornici kako bi se "pratiti performanse stroja i saznati kako se koristi. " Nažalost, to je teško reći, ako je to rasprostranjen problem, ili ako priča je sasvim točna, ali smo dobili osjećaj da je Samsung će imati puno izbora nego reagirati u nekom obliku ili modni ovdje uskoro. Naravno, mi ćemo vas na istom nivou situacija - u međuvremenu, vi svibanj želite razmotriti da mrze punjeni komentar ti si o da prasak na vašem Samsung laptop, i umjesto toga, blagdan oči na video samo prošlosti break .

Update: Čast da Samsung za udaranje ovaj head-on. Sat vremena nakon što smo upitali za komentar, glasnogovornik tvrtke prebačen preko ovog službenog citat: "Samsung preuzima g. Hassan tvrdnje vrlo ozbiljno Nakon učenja originalni post jutros na NetworkWorld.com, pokrenuli smo internu istragu u ovom broju.. će pružiti dodatne informacije čim je dostupan. "

Nastaviti čitanje SAM-ovi navodno instaliranja keylogger softver na laptop (update: službeni odgovor)

Samsung navodno instaliranja keylogger softver na laptop (update: službeni odgovor) prvobitno pojavio na Engadget o srijeda, 30 ožujak 2011 18:28:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | izvor Mreža World (1) , (2) , (3) | Pošalji ovaj | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar