četvrtak, 31. ožujka 2011.

MakerBot sučelje odbora Kit ne PC-manje 3D ispis, pretvara vaš superheroj fantazije u stvarnost

Zanimljive vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/03/30/makerbots-interface-board-kit-does-pc-less-3d-printing-turns-y/:
Ako ste poput nas - to jest, mahnito popularan i razorno dobro izgleda - tada ste vjerojatno pitate zašto netko nije producirao akcijski lik u vašem priliku još. Pa pitam se više ne, za narod na at MakerBot pravedan najavljen još jedan zgodan alat za napraviti kod kuće 3D ispisa čak i lakše. Uz prigodno nazvan stvar-O-Matic , general 4 Interface Kit odbora v1.1 je naplaćeno kao DIY sučelje koje vam omogućuje da rade svoj ​​thingy pisač bez potrebe da ga priključiti na računalo. U kompletu dolazi opremljen s utor za karticu SD za jednostavno nezavisni rad, i zato što zajednica u potpunosti hackable, možete ga koristiti za kontrolu vašeg robota ili homebrew CNC uređaje , previše. To je sportski devet programabilnih tipki i LCD zaslon za povratne informacije, i omogućuje vam da postavite i čitati temperature, prikaz graditi napredak, ili započeti novi projekt pohranjene na SD karticu. Pa što čekate? Vaše self-aggrandizing bobblehead se ne događa da se iskupi.

MakerBot sučelje odbora Kit ne PC-manje 3D ispis, pretvara vaš superheroj fantazije u stvarnost prvobitno pojavio na Engadget o srijeda, 30 ožujak 2011 22:36:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink Napraviti | izvor MakerBot | Pošalji ovaj | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar