četvrtak, 31. ožujka 2011.

Microsoft odsjeka antitrust tužbu protiv Googlea s Europskom komisijom, ignorira ironija

Zanimljive vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/03/31/microsoft-lodges-antitrust-complaint-against-google-with-europea/:
Dakle, Microsoft se ne sviđa protunatjecateljskog ponašanje , zar ne? Od kad? Brad Smith, glavni pravni savjetnik za Redmond rabblerousers, objavio poduži blog post outlining Microsoft zabrinutost sa "uzorkom radnji koje Google ima poduzeti kako bi se učvrstila svoju dominaciju" u online pretraživanja i oglase, koji tvrdi kako je štetan za europske potrošače. Smiješno dovoljno, pola post je o Googleovom pravnim pitanjima u SAD-u, ali ćemo postaviti da na stranu za sada. Što to se svodi na to da Microsoft napokon je uzimanje off rukavice - Google je optužio za guranje drugih tvrtki za raditi svoj ​​prljavi posao - i sada dodajući svoje ime na popis prigovora na Mountain View-a zahvat na pretraživanju u Europi. Europska komisija već je uzimanje regulatornog looksee na Google taktike, tako da to nije izazvalo off nove istrage, ali to ne dodati glamur dva velika imena zaključavanje pravne rogova opet. Hit izvor link za Brad je izlaganje Google zločinačka wrongdoings.

Microsoft odsjeka antitrust tužbu protiv Googlea s Europskom komisijom, ignorira ironija prvobitno pojavio na Engadget o Thu, 31 ožujak 2011 03:29:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink CNET | izvor Microsoft na pitanja | Pošalji ovaj | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar