četvrtak, 31. ožujka 2011.

Gledajte-kontrolirana Robo-tot hvata sitne predmete, smisao života (video)

Zanimljive vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/03/30/watch-controlled-robo-tot-grasps-small-objects-the-meaning-of-l/:
On svibanj činiti se poput ima je obilje od robota vijesti u posljednje vrijeme, ali mi smo samo pokušava ugoditi našim mehaničkim gospodare dostaviti najkasnije u gadget i tehnologije vijesti. Ono što mi imamo ovdje je Arduino -based Robo-hvataljkom koja služi samo za kretanje i korištenje njegovih 3D tiskane kandže uhvatiti sitne predmete koji mi inače bih se previše lijen da pokupite sebe. Robot, prožet Texas Instruments CC1110 dev kit, je kontrolirana pomoću Akcelerometar temelji Chronos gledati i može kretati u svim smjerovima tako da jednostavno naginjanjem sat. Ako želite baciti pogled na ovaj malen Gvido u akciji, check out video prošlosti raspada - to je uvijek zagrijavanje da vidim ljude s gornje strane u odnosu na stroj.

Nastaviti čitanje Watch kontrolom Robo-tot hvata sitne predmete, smisao života (video)

Gledajte-kontrolirana Robo-tot hvata sitne predmete, smisao života (video) prvobitno pojavio na Engadget o srijeda, 30 ožujak 2011 18:53:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink Hack Day | izvor Gadget Dreams | Pošalji ovaj | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar