ponedjeljak, 14. veljače 2011.

Powertrekk troškove gadgete preko USB-a, pomoću jednog goriva ćelija i jedan Li-ion baterija (video)

Zanimljive vijesti prikaza u http://www.engadget.com/2011/02/13/powertrekk-charges-gadgets-over-usb-using-one-fuel-cell-and-one/:
Prijenosni gorive ćelije punjači su okolo za godina, ali svaki čini se da su u lasered na jednu važnu kvalitetu do sada, kao što je razumna cijena , lako punjenje shemu , i pristojan iznos od snage , ali nikada sve gore. Pa, to ne izgleda kao MyFC je Powertrekk je pun paket bilo, ali ona ima prilično slatko izgleda slučaj, koji ne vrijedi samo za jednokratnu upotrebu natrij silicida kontejner za generiranje vodika (koji tada dobiva recombined s kisikom u proton razmjena membrana za proizvodnju 1000mAh iskoristive električne energije), ali i 1600mAh litij-ionsku bateriju koja može pružiti do pojačala soka. Na taj način, imaš rezervnu bateriju, ako izgubiti vaše konzerve vilinski prah, i tampon za gorive ćelije previše, omogućujući vam da zadržite one volti u prahu ili elektrokemijski oblik umjesto karting oko eksplozivne vodik - što je uvijek lijep bonus kada razmišljam o tome. Sramota nema riječi o cijeni dosta još, ali možete vidjeti kako to sve radi u video nakon pauze.

Nastaviti čitanje Powertrekk troškove naprava preko USB-a, pomoću jednog goriva ćelija i jedan Li-ion baterija (video)

Powertrekk troškove gadgete preko USB-a, pomoću jednog goriva ćelija i jedan Li-ion baterija (video) prvobitno pojavio na Engadget dana sub, 13. veljača 2011 18:41:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | izvor Powertrekk | Pošalji ovaj | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar