ponedjeljak, 14. veljače 2011.

Adobe Flash kaže 10,2 dolaze slušalice uskoro, nudi kružnom potvrdu Saće za smartphone

Zanimljive vijesti prikaza u http://www.engadget.com/2011/02/14/adobe-says-flash-10-2-coming-to-handsets-soon-offers-roundabout/:
Google je bio notorno šutljiv o tome da li Saće će doći do stanične slušalice, ali mi svibanj imati stečen naš odgovor na nedavne Adobe događaj, kao i tvrtke Anup Murarka nam govori Flash 10,2 će biti dolazak na obje tablete i pametnih telefona "u sljedećih nekoliko tjedna. " Dođi opet? Vidite, Adobe Flash 10,2 koristi manje procesora reproducirati web videa, vjerojatno pružanje boljih baterija život u uređaje Android (i BlackBerry tablete), ali je Adobe nam je rekao da ne može podržati funkciju u starijim verzijama Android OS - Google je na posebno dodavati nove mogućnosti u Saće pustiti Flash 10,2 uzeti pun prednost od hardvera. Ukratko, ako je Flash 10,2 zahtijeva Android 3,0 i 10,2 Flash je krenuo na telefone, prelazni vlasništvo jednakosti sugerira da Android 3,0 pojavit će se na smartphone kao dobro. Naš učitelj algebra će biti tako ponosni.

U međuvremenu, obje Flash i Adobe AIR Čini se da radi prilično dobro u mobilnoj areni tako daleko, kao i Adobe izvješća da je taj zrak je sada u više od 84 milijuna smartphone i tablete - s više od 200 milijuna takvih uređaja spreman za cross- platforma aplikacije do kraja godine - i Flash je isporučen na 20 milijuna uređaja preko 35 različitih modela (dvanaest posto svih smartphone, kaže Adobe), s 50 novih flash-spreman tablete trebao pojaviti u 2011. PR nakon pauze.

Nastaviti čitanje Adobe Flash kaže 10,2 dolaze slušalice uskoro, nudi kružnom potvrdu Saće za smartphone

Adobe Flash kaže 10,2 dolaze slušalice uskoro, nudi kružnom potvrdu Saće za smartphone prvobitno pojavio na Engadget na ponedjeljak, 14 veljača 2011 01:29:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | | Pošalji ovaj | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar