ponedjeljak, 14. veljače 2011.

Verizon's FiOS DVR Manager za iPhone dobiva facelift i neke nove mogućnosti

Zanimljive vijesti prikaza u http://www.engadget.com/2011/02/14/verizons-fios-dvr-manager-for-iphone-gets-a-facelift-and-some-n/:
Baš kao i Boxee, Verizon je izbacila 14. veljače ažurirati korisnicima s FiOS DVR Manager za iPhone , koji zapravo može biti na Verizon za svoje telefone sada previše. Ona dodaje podršku za upravljanje višestrukim DVRs, osvježena sučelja kako bi se slagala najnoviju verziju 1,9 na set-top box , pristup za ne-DVR korisnika, i "What's Hot" značajka pokazuje ono što drugima u vašem području koji gledate. Naš prijatelj Dave ZATZ već je otišao na ruku s novom verzijom 1.5.0 i izvješća poboljšani iskustvo s gladilicom procesa prijave za dizanje, iako je napomenuo da je još uvijek mogao poboljšati sama po sebi integrira u daljinski upravljač app koji je također na raspolaganju.

Verizon's FiOS DVR Manager za iPhone dobiva facelift i neke nove značajke prvobitno pojavio na Engadget na ponedjeljak, 14 veljača 2011 16:22:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | izvor iTunes | Pošalji ovaj | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar