ponedjeljak, 14. veljače 2011.

Intel razgovori Medfield: će brod u telefonu i imaju najduže vrijeme uporabe

Zanimljive vijesti prikaza u http://www.engadget.com/2011/02/14/intel-talks-medfield-will-ship-in-a-phone-will-have-longest-us/:
Imali smo osjećaj da ćemo biti rasprave o Intelovim Atom za smartfone ovdje na Mobile World Congress, a Intel je u stvari uzeti fazi je danas govoriti o svojim predstojećim Medfield procesor. Tvrtka je objavila da je s početkom u uzorak ili testirati svoje 32nm Medfield procesor za mobilne uređaje sa svojim kupcima (očito, to nije da nam kažete s one) i još važnije da će brod u telefonu. Yep, Intelov viši potpredsjednik Anand Chandrasekher prilično čvrsto govorio o tome kako će platforma u stvari brod u pametne telefone i to će podržati Android. On je izvukao telefon iznad kao dokaz točku, a dok on nije rekao tko ga je napravio, imamo sumnja se da Aava Mobilni telefon koje smo čuli. Chandraskher također hammered dom Intelov fokus na energetsku učinkovitost i Medfield da će biti vrlo konkurentan u smislu trajanja baterije.

Razvijanje ...

Intel razgovori Medfield: će brod u telefonu i imaju najduže vrijeme uporabe prvobitno pojavio na Engadget na ponedjeljak, 14 veljača 2011 07:08:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | | Pošalji ovaj | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar