ponedjeljak, 14. veljače 2011.

Samsung Galaxy S WiFi 5,0 izgleda kao novi PMP Android

Zanimljive vijesti prikaza u http://www.engadget.com/2011/02/14/samsung-galaxy-s-wifi-5-0-looks-like-a-new-android-pmp/:
Što se dogodilo kada Samsungov telefon podjela gobbled se igrač momčadi medijima ? Mi smo prilično sigurni da ste obličje at je upravo sada - YP-MB2 / Galaxy Player 50 sada je formalno poznat kao Galaxy S WiFi 4,0, a to je veliki brat loše Galaxy S WiFi 5,0 je na slici odmah iznad. Iako ne mogu zapravo reći mnogo o SIM-manje pametni telefon, osim opasnost pogodaka na front-kamerom, HDMI port, utor za microSD karticu i (s obzirom na imenovanja konvencija), 5-inčni zaslon, možemo vam reći da je 4,0 -inčni verzija uređaja je sada sportski Samsung Super Clear LCD . Mi smo očekivali tvrtka predstaviti bilo koji sat te se sada u Barceloni, pa držati tvoj oči peeled za daljnja pokrivenost na MWC.

[Hvala, Kin-Yip]

Samsung Galaxy S WiFi 5,0 izgleda kao novi Android PMP prvobitno pojavio na Engadget na ponedjeljak, 14 veljača 2011 03:06:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | izvor Samsung Mobile Press (Picasa) , Samsung Mobile | Pošalji ovaj | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar