ponedjeljak, 14. veljače 2011.

Qualcomm obećanja Netflix streaming podršku na 'budućnosti Android uređaja' s Snapdragon

Zanimljive vijesti prikaza u http://www.engadget.com/2011/02/14/qualcomm-promises-netflix-streaming-support-on-future-android-d/:
Qualcomm očito je shvatio što je potrebno da biste dobili Netflix na Android, najavljuje "buduće uređaje" sa svojim Snapdragon mobilne procesore (poput LG revolucije ) će zadovoljiti sve zahtjeve za DRM Watch odmah . Nažalost, to ne izgleda kao da slutiti dobro za svoje postojeće Android uređaj, ali barem budućnosti telefoni neće morati gledati na Windows 7 Telefon i IOS sa zavisti. Osim ključ u ruke paket za proizvođače kako bi podržao / Netflix na svoje uređaje, to je također obećava puno posvećena dekodiranje snage kako bi se poboljšala životni vijek baterije i poboljšati kvalitetu slike koja se može promatrati kao da je demos Netflix app (nadam donijeli su vlastite proxy) na Mobile World Kongres ovaj tjedan.

Nastaviti čitanje Qualcomm obećanja Netflix streaming podršku na 'budućnosti Android uređaja' s Snapdragon

Qualcomm obećanja Netflix streaming podršku na 'budućnosti Android uređaja' s Snapdragon prvobitno pojavio na Engadget na ponedjeljak, 14 veljača 2011 15:34:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink VentureBeat | izvor Qualcomm | Pošalji ovaj | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar