ponedjeljak, 14. veljače 2011.

Inhabitat tjedan u Green: opasnosti od LED rasvjeta, samoizlječenja Nanotech, i sprej-na solarnu energiju

Zanimljive vijesti prikaza u http://www.engadget.com/2011/02/13/inhabitats-week-in-green-the-dangers-of-led-lighting-self-hea/:
Svaki tjedan našim prijateljima u Inhabitat rekapitulacija tjedan najzanimljivijih zbivanja zelene i čiste tehnologije vijest za nas - to je Tjedan u Zelena.

Ovaj tjedan Inhabitat prolio svjetlo na sljedeću generaciju solarne energije kao što smo showcased sprej-na filmu kadro 300% više energije od tradicionalnih solarnih sustava i nove pasmine Nanotech stanica koje mogu sami liječiti kao i biljke. Novo biogorivo projekti također razbio tlo diljem svijeta kao što su US počela izgradnja na svoj prvi komercijalni biogorivo biljaka i Kanadi nadograđen otpada biljka biti powered by soda i pivo . I još farticle, er, članak pokriva projekt u Greenpoint, Brooklyn koji uzima rezultat rezultate tih pića (metan) i pretvara ga u gorivo.

Također smo razgovarali energetsku učinkovitost stručnjak David Johnston, koji su podijelili 5 savjeta koji bi mogli smanjiti račun za struju do 50 posto. A na više kiselog energetske učinkovitosti na umu, bili smo zgroženi vidjeti ovu novu studiju koja je utvrdio da dioda, kao CLF, također sadrži nesigurne razine karcinogenih toksina. velikih (ili bi mi reći BIG) arhitekturu vijest tjedna bio je otkriće od Bjarke Ingels Grupe padajuće stambene piramida za midtown Manhattana.

U prijevoza vijesti, Nissan je otkrio planove za izvaljati svoje Tesla-trouncing ESFLOW električni superautomobil na Geneva Auto Show, dok Chevrolet je najavio da Volt će primiti 5.000 $ povrat poreza u Kaliforniji. Mi također pozdravio američke vlade 53 milijarda dolara plan za skok početak high speed rail, dok republikanci okupilo se protiv kretanje prema učinkovitijima infrastrukture.

Mi također showcased nekoliko stilski primjera nosive eko tech - skup bio senzora koji poboljšavaju fizičko i emocionalno zdravlje, i par GPS snijeg naočale koje su savršeni za usitnjavanje kroz uncharted teritorij. Konačno, dijelili smo 10 zelenih ipad slučajeva koji su savršeni za zaštitu vaše e-čitač s blustery zimske vremenske.

Inhabitat tjedan u Green: opasnosti od LED rasvjeta, samoizlječenja Nanotech, i sprej-na solarnu energiju prvobitno pojavio na Engadget dana sub, 13. veljača 2011 22:15:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | | Pošalji ovaj | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar