ponedjeljak, 14. veljače 2011.

Best Buy proteže se slobodno kupiti natrag promociju na smartphone i tablete za 26. veljače

Zanimljive vijesti prikaza u http://www.engadget.com/2011/02/14/best-buy-extends-free-buy-back-promotion-on-smartphones-and-tabl/:
Nije dobiti oko iskorištavanjem Best Buy nove Bieber / Ozzy-unaprijeđen otkupiti program prije post-Super Bowl free-za-sve isteka razdoblja 12. veljače? Onda to izgleda kao da ste u sreću - Tvrtka je upravo objavio da je proširenje besplatnog boravka do 26. veljače. Za razliku od prethodnih promociju kao da primijeniti na cijeli niz elektronike, međutim, ovaj najnoviji nastavak pokriva samo smartfone i tablete, iako možete kupiti očito još uvijek otkupiti pokriće za druge uređaje (laptop ili netbook će se izvoditi vam $ 69,99). Oni koji se odluče za to će biti u mogućnosti da prodaju svoje uređaje natrag na Best Buy za "do" 50 posto od originalne kupoprodajne cijene, koje su prirodno ćete primiti u obliku Best Buy poklon kartica. Bolje od eBay? Možda ne - ali to nije najgora opcija da dok je besplatno. Šef o prošlosti pauze za potpuni press release.

Nastaviti čitanje najbolje kupiti proteže se slobodno kupiti natrag promociju na smartphone i tablete za 26. veljače

Best Buy proteže se slobodno kupiti natrag promociju na smartphone i tablete za 26. veljače prvobitno pojavio na Engadget na ponedjeljak, 14. veljača 2011 16:54:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | | Pošalji ovaj | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar