ponedjeljak, 14. veljače 2011.

LG Revolucija dobiva Fulton induktivni tereti za leđa, HTC i Samsung mobitela se pridružio stranci uskoro

Zanimljive vijesti prikaza u http://www.engadget.com/2011/02/14/lg-revolution-gets-fulton-inductive-charging-back-htc-and-samsu/:
Upravo smo swooped naš put kroz Fulton Inovacija stajati ovdje na MWC i našao, sjeo do poznate svjetlo-up box žitarica , neobična verzija Verizon LTE mreže-jahanje LG revolucije. Deblji od svojih HZZ-najavio kolega (samo 1.5mm, ako Fulton ponavljanja su da se vjeruje), ove revolucije mogućnosti bežičnog punjenja Qi -kompatibilan unatrag, što će se dogoditi da ide jako lijepo s Verizon-branded induktivni punjenje. Možete opseg onih u galeriji ispod. Mi smo rekli stražnji poklopac koji čini li to moguće će biti dostupan kao dodatna oprema u sljedećih 30 do 60 dana, ali uzbuđenje za nas je u raspravi da je Samsung je također nenajavljeni telefon koji će značajka slične dodati-na, koji će se slijetanje u istom timespan. Dok je na štandu, mi također bili prikazani na zadnjoj stranici HTC Thunderbolt - nismo bili rekao Thunderbolt će se odluka poput revolucije i uzimajući svoj zrnasto bežični adapter za punjenje, ali nemojte biti iznenađeni ako se to radi.

Nastaviti čitanje LG revolucije dobiva Fulton induktivni tereti za leđa, HTC i Samsung mobitela se pridružio stranci uskoro

LG Revolucija dobiva Fulton induktivni tereti za leđa, HTC i Samsung mobitela se pridružio stranci uskoro prvobitno pojavio na Engadget na ponedjeljak, 14 veljača 2011 15:11:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | | Pošalji ovaj | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar