ponedjeljak, 14. veljače 2011.

Acer Iconia Smart hands-on (video)

Zanimljive vijesti prikaza u http://www.engadget.com/2011/02/14/acer-iconia-smart-hands-on-video/:
Pa, bi li pogled na ono što je konačno uključen ! Yep, Acer je donio njegov 4,8-inčni telefon / tableta za MWC , a ne samo da je konačno spreman za show off da lijepe 1024 x 480 razlučivost zaslona, ali ona također dao ga pravim imenom - to je sada Iconia Smart. Za one od vas koji nisu upoznati s Acer je "100 posto telefona, 100 posto tableta", koja je uvedena još u studenom , to omot Snapdragon procesoru, Android 2.3, te je rekao da se dolazi u SAD-prijevoznik negdje u travnju .

Sada kada smo svi do brzine na detalje, mi smo spremni da vam reći da je uređaj prilično cool jedan. Očito će biti za one s velikim džepovima - to je jedan dugi telefonski - ali visoke rezolucije 4,8-inčni widescreen panel čini nevjerojatno jedinstven i lijepo za gledanje slika i filmova. Stvarni dojam telefon je prilično dobar - to je napravio u prvom redu od plastike, ali granice okolnih prikaz činilo da se od neke vrste metala. Kao što smo bilješke u video, četiri tipke izgledaju kao da su u istoj ravnini s oštrica, ali oni su zapravo prilično krut fizičke tipke. Dakle, kako je softver? Naravno Acer poduzeti kako bi se skinning Gingerbread bit ovdje - ima asortiman Acer naprava, kao i da retooled početnog zaslona vidite na slici iznad. To je rekao, mi smo zapravo poput Acer je uredan web stranice i medija ringišpil widget. Hit pauzu za kratke ruke na video.

Nastaviti čitanje Acer Iconia Smart hands-on (video)

Acer Iconia Smart hands-on (video) prvobitno pojavio na Engadget na ponedjeljak, 14 veljača 2011 00:07:00 EDT. Molimo pogledajte naše

Nema komentara:

Objavi komentar