ponedjeljak, 14. veljače 2011.

Apple kaže da je u pregovorima sa Samsung kupiti 7,8 bilijuna dolara u vrijednosti od komponenti

Zanimljive vijesti prikaza u http://www.engadget.com/2011/02/14/apple-said-to-be-in-talks-with-samsung-to-buy-7-8-billion-worth/:
Nije jasno da li je u svezi s onu otajstvenu 3,9 milijarde dolara " strateško ulaganje "ili ne, ali to izgleda kao Apple bi mogao biti oko baciti neke ozbiljne gotovinu u Samsung smjeru. Prema izvješću objavljenom u Koreji Ekonomski Daily, Apple se očekuje da će kupiti neki 7,8 bilijuna dolara u vrijednosti od komponenti iz Samsung ove godine, uključujući i prikazuje, aplikacije procesora, a NAND flash chips - sve namijenjene za uporabu u iPhone i iPads. Kako papir bilješke, Apple će postati Samsung najveći pojedinačni kupac ako posao ide kroz, iako dva očito nisu stranci masovno se bavi - Apple je već slavno mali Samsung flash memorije pomagala suho nekoliko puta .

Apple kaže da je u pregovorima sa Samsung kupiti 7,8 bilijuna dolara u vrijednosti od komponenti prvobitno pojavio na Engadget na ponedjeljak, 14 veljača 2011 14:45:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | izvor Wall Street Journal | Pošalji ovaj | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar