nedjelja, 13. veljače 2011.

Sony Ericsson Xperia Arc video pregled (video)

Zanimljive vijesti prikaza u http://www.engadget.com/2011/02/13/sony-ericsson-xperia-arc-video-preview-video/:
Sony Ericsson's MWC pegler danas bi mogao biti sve o novim Igra , Pro i Neo članova Xperia obitelji, ali HZZ debitant znamo i ljubavi kao Arc bio vani na snazi, kao dobro. Dakle, mislili smo, zašto ne baciti zajedno naše misli na ovaj telefon te ih spojiti s galerijom ukusna nove slike plus neke video akcije za dizanje? Prva stvar koju treba napomenuti je da Xperia Arc će se isporučivati na globalnoj razini u ožujku, a Sony Ericsson je težio za najšire moguće operator pokrivenost. Fokusiranje na slušalici sama, da smo mahnito bio impresioniran svojim dizajnom od prvog polaganja oči na njemu, postoji nešto fundamentalno atraktivnih o Arc izgled, nešto manje opipljive nego njegov smiješno vitak profil. Sony Ericsson ima koristi slične plasticky materijal na leđa kao što to čini u Neo, koji nas ne pobijediti s bilo osjetima uvjeravanja ili kvalitete, ali čini se da obaviti posao. Valjda neke kutove morala neminovno se izrezati zajedno s masti na ovom telefonu tijelu.

4,2-inčni ekran je svijetao i lucidan, iako bih upozoriti protiv očekuju previše od Bravia Reality Prikaz marketing. Kao što smo prije spomenuli, za prikaz poboljšanja samo u kick kada ste konzumiranje multimedija. Ipak, opće performanse izgleda više nego zadovoljavajući. Tvrdi tipke oko tijela su dobro uređeni i dizajnirani, kontrast od fiddly tipke smo našli na Xperia Pro. Što je u skladu s ostatkom Sony Ericsson's Xperia posade, međutim, bio je luk nemogućnosti izvršiti svoje prikliještiti-to-zoom widget sažetak ekran. To je ambiciozan funkciju - prikupljanje sve svoje widgete iz svakog ekrana u jednu kohezivnu pregled - ali, u osnovi, to je laggy kao pakao. Osim toga, opće UI odaziv također mogao stajati neka poboljšanja, ali smo željeli, gdje Sony Ericsson ide s cijelu stvar. Ako se drži do svoje obećanje da se pokaju od prošlogodišnje grijehe s obzirom na Android ažuriranja, tvrtka ima vrlo dobre šanse za udaranje se obogatio s Xperia Arc. To je telefon koji zaista može dobiti na svoj izgled sama. Video nakon pauze!

Nastaviti čitanje Sony Ericsson Xperia Arc video pregled (video)

Sony Ericsson Xperia Arc video pregled (video) prvobitno pojavio na Engadget dana sub, 13. veljače 2011 17:39:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | |

Nema komentara:

Objavi komentar