ponedjeljak, 14. veljače 2011.

Motorola ažuriranja Motoblur i mediji Link klijent za Mac računala i računala

Zanimljive vijesti prikaza u http://www.engadget.com/2011/02/14/motorola-updates-motoblur-and-media-link-client-for-macs-and-pcs/:
Nekoliko promjena za Motorola jutros. Prvo se je nova verzija Moto Media Link iTunes sync softver. Mediji Link verzija 1.5 sada je dostupan za Mac korisnike ili ožujku za bež kutija hrpa. Još važnije, možda je nova verzija s poboljšanim Motoblur mjesto, poruke, glazbu i galerija značajke. Novi Connected Music značajke usluge streaming tekstove i društveni aspekt koji vam omogućuje da slijede pjesme vaši prijatelji slušaju. Povezano Galerija ujedinjuje vaše fotografije i videozapise s prijateljima 'online albuma od web-mjesta kao što su Facebook, Flickr, Photobucket, Picasa i. Aloga, u međuvremenu, je Motoblur-integrirana lokaciji pokreću push platforma koja nudi popis neovisnih izdavača s podacima o Vašoj lokaciji, identiteta i društvenih odnosa. Ideja je ponuditi korisnicima, nenametljiv informacije o mjestima, događajima ili popuste za "kanale", oni odabrati. Potražite novi Motoblur stići na "nedavno je objavio uređaji" kao Cliq 2 i Atrix 4G . Cijeli detalje u press release nakon pauze.

Nastaviti čitanje Motorola ažuriranja Motoblur i mediji Link klijent za Mac računala i računala

Motorola ažuriranja Motoblur i mediji Link klijent za Mac i PC prvobitno pojavio na Engadget na ponedjeljak, 14 veljača 2011 04:51:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | | Pošalji ovaj | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar