ponedjeljak, 24. siječnja 2011.

Zelrix elektronički anti-migrene krpa glave FDA za pregled

Zanimljive vijesti prikaza u http://www.engadget.com/2011/01/23/zelrix-electronic-anti-migraine-patch-heads-to-the-fda-for-revie/:
Vidjeli smo neki elektronički uređaji koji obećavaju da liječe migrene u prošlosti, ali NuPathe je Zelrix krpa svakako čini se da je među najviše praktične, i to samo je stečen jedan korak bliže na američko tržište. Tvrtka je nedavno objavila da je FDA prihvatio njezino podnošenje za nove primjene lijeka, a kaže da sada ima cilj datum 29. kolovoz 2011 za FDA za kompletan pregled. Što se tiče zakrpe sebe, to je za jednokratnu uporabu krpa koja se oslanja na blage električne struje na "aktivno prijevoz" anti-migrene lijek sumatriptan kroz kožu pomoću procesu koji se zove jontoforeza. To je, NuPathe kaže, ne samo da omogućava za više dosljedan i kontrolirane isporuke droge, ali isto tako škodi mučnina i povraćanje koji se mogu pojaviti pri uzimanju lijekova oralno - koji je tvrtka bilješke mogu biti dovoljno da uzrokuje neki ljudi kako bi se izbjeglo uzimanje lijekova uopce. Šef o prošlosti pauze za potpuni press release.

Nastaviti čitanje Zelrix elektronički anti-migrene krpa glave FDA za pregled

Zelrix elektronički anti-migrene krpa glave FDA za pregled prvobitno pojavio na Engadget o Suncu, 23 siječnja 2011 23:22:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink MedGadget | | Pošalji ovaj | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar