ponedjeljak, 24. siječnja 2011.

Bijeli iPhone 4 u AT & T-a za vođenje računa sustav sada, previše

Zanimljive vijesti prikaza u http://www.engadget.com/2011/01/24/white-iphone-4-in-atandts-account-management-system-now-too/:
Hot na petama od cameo ulogama u raznim Vodafone Njemačkoj i Best Buy sustava, mitski bijeli iPhone 4 prikazuje se negdje drugdje - i za mnoge od vas, ovo osobito pregleda u neposrednoj blizini kuće. Ispada bilo AT & T pretplatnik Sada se možete prijaviti na svoj račun i vidjeti oba 16GB i 32GB verzije telefona navedene u tom modelu berač, koji definitivno mogao sugerirati da su ti dečki uzimajući gotovs to napokon učiniti ih dostupnim zajedno sa svima ostalima. Onda opet, mi smo također čuli da je bijeli iPhone 4 nikada nisu ni lijevo neki od AT & T's inventar sustava na prvom mjestu, tako da bi to moglo značiti vrlo malo - ali za sada, idemo s "gdje ima dima, ima vatra "kut. Verizon, tvoj red .

Bijeli iPhone 4 u AT & T-a za vođenje računa sustav sada, također prvobitno pojavio na Engadget na ponedjeljak, 24 siječanj 2011 13:16:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | izvor BGR | Email ovu | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar