ponedjeljak, 24. siječnja 2011.

Windows 7 Telefon jailbreak devs 'iskreno uzbuđen' od strane tvrtke Microsoft Putokaz

Zanimljive vijesti prikaza u http://www.engadget.com/2011/01/24/windows-phone-7-jailbreak-devs-genuinely-excited-by-microsoft/:
Microsoft je bio igranje to stvarno super s usponu Windowsi 7 Telefon hakerske zajednice do sada, koji je osvojivši ih prijateljima u svim vrstama važnim mjestima - ne najmanje od kojih je ChevronWP7 sam tim. Prvi dečki u Split platforme otvorene za homebrew aplikacije su nedavno pozvani do Redmond za svečanost s dečki zaduženi, a čini se sastanci bili rodni u najmanju ruku, iako mnogo od onoga što su vidjeli bio je pod NDA, kažu oni "uistinu uzbuđeni", po tome što Microsoft je u radovima. Osim toga, Microsoft je rod dosta to popuštanje tim heads-up da nadolazeće platforme ažurirati će razbiti postojeće ChevronWP7 alat, iako oni kažu da "surađuju s Microsoftom na privremeno rješenje koje će i dalje podupirati razvoj homebrew nakon ažuriranja . " S obzirom da su već postignut na jailbreaker extraordinaire Geohot kao dobro, to je jasno da Microsoft ne vjerujem da je ovo crno-bijela situacija - ChevronWP7 dečki čini se da misle homebrew je mjesto negdje u platformi budućnost, to samo ostaje da se vidi kako to ide igrati van.

Windows 7 Telefon jailbreak devs 'iskreno uzbuđen' od strane tvrtke Microsoft Putokaz prvobitno pojavio na Engadget na ponedjeljak, 24 siječanj 2011 00:08:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink GeekSmack | izvor ChevronWP7 | Pošalji ovaj | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar