ponedjeljak, 24. siječnja 2011.

Inhabitat tjedan u Green: samoodrživog zračni brodovi, turbina baze skakači, i Sahara je solarni oaza

Zanimljive vijesti prikaza u http://www.engadget.com/2011/01/23/inhabitats-week-in-green-self-sustaining-airships-turbine-bas/:
Svaki tjedan našim prijateljima u Inhabitat rekapitulacija tjedan najzanimljivijih zbivanja zelene i čiste tehnologije vijest za nas - to je Tjedan u Zelena.

Ovaj tjedan otvorena s uzbudljive vijesti da Norveška i Jordan potpisali su sporazum stvoriti procvat Sunčevog oaza u užasna Sahare. Indija je također napravio valova kao što su najavili prvi plime biljka u Aziji , i mi je uzeo pogledati na vjetroelektrane roman tech da izbjegava bučan turbine za piezoelektrični jastučići. Također zaokružuje naš omiljeni vjetar powered gadgete koji ne puše , i nećete vjerovati posljednjim ekstremnim sportom: vjetroturbina baze skakanje !

U međuvremenu, zelene prijevoz je u nebo kao što smo showcased futuristički cepelin koji generira vlastitu goriva i vodik-powered UAV da mogu ostati gore i do tjedan dana. U međuvremenu, nazad na zemlji čuli smo nekoliko velikih proizvođača auto napraviti uzbudljiv najavama Chevrolet je predstavio tehnologije koja bi mogla udvostručiti Voltove baterije i Toyota izdvajali natrag zavjese na nadograđen električni motor koji zahtijeva manje rijetkih zemlji metala.

Ovaj tjedan smo također sjalo svjetlo na svijetu energetski učinkovitih osvjetljenje s našim Green Lighting 101 vodiča , a mi smo bili zaslijepljeni genijalnost Mischer Traxler je repurposed Relumine stolnih svjetiljki . Konačno, iz područja nosive tech smo donijeli vas solarni Androcell ruksak koji podržava vaše podatke, a mi smo testirali zgodan pismo kartice app flash za tech-pamet mališani.

Inhabitat tjedan u Green: samoodrživog zračni brodovi, turbina baze skakači, i Sahara je solarni oaza prvobitno pojavio na Engadget o Suncu, 23 siječnja 2011 21:00:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | | Pošalji ovaj | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar