ponedjeljak, 24. siječnja 2011.

LED svjetla može dodati do šest milja od raspona električnih vozila

Zanimljive vijesti prikaza u http://www.engadget.com/2011/01/24/led-headlights-can-add-up-to-six-miles-of-electric-vehicle-range/:
LED rasvjeta može dodati do šest milja od raspona električnih vozila
Mi smo bili crtati napredovanje u kući rasvjeta, CLF zamjena incandescents ali se polako pješačka staza zastarijevanja kao LED žarulje dobiti jeftinije i češće. To je mnogo isti na prednjoj strani vozila rasvjeta, LED sa preuzima sve više i više automobilskih svjetala, a sada OSRAM Sylvania nam daje još jedan razlog da bi se to dogodilo prije. LED žarulje mogu pružiti istu količinu svjetla kao i žarulje sa žarnom niti tradicionalnih automobila s manje od 25 posto energije izvući. Na plinskim pogonom auto to nije tako velika stvar, gdje LED koriste se prvenstveno zbog pogodnosti kao što su hladnjak temps, duži vijek trajanja, i veću stilsku slobodu, ali na EV da smanjenje u trenutnoj nacrtati može ponuditi onoliko koliko šest Mile pogurati u rasponu na jednom punjenju. To svibanj ne zvuk poput mnogo, ali ako ste ikada ponestane soka pet milja od kuće možda samo promijeniti svoj um.

Nastaviti čitanje LED svjetla se mogu dodati i do šest kilometara električnih vozila raspona

LED svjetla se mogu dodati i do šest kilometara električnih vozila raspona prvobitno pojavio na Engadget na ponedjeljak, 24 siječanj 2011 09:46:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink Autoblog Green | | Pošalji ovaj | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar