ponedjeljak, 24. siječnja 2011.

Grace Digital punts WiFi radio u policu bežični zvučnički sustav, ne može pobjeći Reciva je duh

Zanimljive vijesti prikaza u http://www.engadget.com/2011/01/23/grace-digital-punts-wifi-radio-into-a-wireless-bookshelf-speaker/:
Taman kad smo mislili Grace Digital Audio je okrenuo novu stranicu, dodir-friendly list , tvrtka je natrag s drugom WiFi internet radio koji koristi frustrirajuće Reciva sučelje . Ne možemo reći da smo zadovoljni, ali firma je novi 250 $ Bežični stereo mikro sustav ima jedna nova značajka koja bi moglo biti vrijedno checking out - to dolazi s par zgodan bookshelf zvučnika koje povezuju preko etera kao dobro. Ovaj put, ne samo da možete povezati s kućnom bežične mreže (ili pomoćni media player) i povucite prema dolje hrpe melodija od tipičnih niz usluga - uključujući Pandora, Live365 i Sirius XM - ali slušajte stereo previše, a nadamo se krije da je ružna četiri linije LCD i dosadan gnijezda izbornike iz ikada uznemiravanje vaš pogled.

Nastaviti čitanje Grace Digital punts WiFi radio u policu bežični zvučnički sustav, ne može pobjeći Reciva je duh

Grace Digital punts WiFi radio u policu bežični zvučnički sustav, ne može pobjeći Reciva je duh prvobitno pojavio na Engadget o Suncu, 23 siječnja 2011 18:09:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | izvor Grace Digital | Pošalji ovaj | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar