ponedjeljak, 24. siječnja 2011.

McDonald's za početak prihvaćanja beskontaktnih VISA plaćanja u svim britanskim restoranima ovog ljeta

Zanimljive vijesti prikaza u http://www.engadget.com/2011/01/24/mcdonalds-to-start-accepting-contactless-visa-payments-in-all-u/:
Velika Britanija je već veliki stari ulaganja u beskontaktne tehnologije u Londonu je prilično uspješan Oystercard putovanje shema, ali sada cijelo kraljevstvo mogu dobiti okus u zraku plaćanja zahvaljujući nove inicijative iz McDonald's i Visa . Dva divovi trgovine su sjedinjujući se donijeti NFC tehnologije na sve bivše u 1200 fast food restorana u Velikoj Britaniji, čime gladan Britanci platiti za jela koštaju do 15 £ tako jednostavno waving njihove kreditne kartice ispred do Obi-wan stilu. Naravno, pravi uzbuđenje takvih velikih razmjera NFC proliferacija u potencijal da koriste te automatizirani tills s vašim Nexus S (što je NFC čip izgrađen desno ) i drugim uređajima koji dolaze ove godine, koji izgledaju postavljen na lice tehnologija . Tako yeah, Visa je bolje biti naporno radi na stavljajući zajedno neke mobilne aplikacije.

[Hvala, Steve]

McDonald's za početak prihvaćanja beskontaktnih VISA plaćanja u svim britanskim restoranima ovog ljeta prvobitno pojavio na Engadget na ponedjeljak, 24 siječanj 2011 05:57:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | izvor Daily Mirror | Pošalji ovu | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar