ponedjeljak, 24. siječnja 2011.

HP / Palm je 9,7-inčni Topaz tableta za korištenje 1.2GHz Qualcomm MSM8660, Adreno 220 GPU

Zanimljive vijesti prikaza u http://www.engadget.com/2011/01/24/hp-palms-9-7-inch-topaz-tablet-to-use-1-2ghz-qualcomm-msm8660/:
Izgleda poput onih šapuće smo čuli o HP- Topaz ima 1.2GHz CPU Qualcomm su istinite. Ljudi više na unaprijed središnje samo zabio interni dokument pojedinostima pretpostaviti specifikacije HP predstojeće 9,7-inčni tablet, i to izgleda poput navedenog CPU pridružit će se integrirani Adreno 220 GPU, 512MB DDR2 memorije, Bluetooth 2.1 + EDR, prednji okrenut 1,3 megapikselnu kameru i dual-band 802.11b/g/n WiFi. Mi smo rekli da očekujemo oleophobic gorila Staklo zaslona sa standardnim XGA (1024 x 768) razlučivost, opcije za 16GB, 32GB ili 64GB prostora za pohranu, opcionalno WWAN, akcelerometar, žiroskop, svjetlosni senzor, mikrofon i bateriju koja će trajati oko osam sati u idealnim uvjetima. Naravno, webOS će biti na brodu, a mi smo čuli da WiFi-jedini model doista htijenje pogodak tržište u nekom trenutku. Što se tiče povezani verzije? HSPA, LTE i CDMA varijante su glasine, s prva dva vjerojatno da će biti SIM-zaključan, a sva tri nose A-GPS.

Valja napomenuti da su ovi dokumenti su naizgled svježe od prošle jeseni, pa sve je jasno podložni su promjenama. To je rekao, mi smo kopanje izvješća da će HP biti čini sve što može da u potpunosti podržava Flash na ovom ovdje škriljevca, a također može razmotriti partnerstvo s Blio za digitalne bookworms u pohađanje. Naravno, oblak usluge je oblikovanje do biti veliki posao, a to svakako ću podržati induktivni tereti putem Touchstone v2. Ovi dokumenti također potvrđuju ono što bismo čuli o Taknite za dionicu, s drugi-gen Touchstone također nositi bežični dijeljenje fotografija, bežični audio streaming i spona bez video usmjere (samo u ime nekoliko). Hit izvor vezu punu mršavi, i slobodno pritisak HP premjestiti 9. veljače malo bliže do danas.

[Hvala svima koji su poslali to u]

HP / Palm je 9,7-inčni Topaz tableta za korištenje 1.2GHz Qualcomm MSM8660, Adreno 220 GPU prvobitno pojavio na Engadget na ponedjeljak, 24 siječanj 2011 00:55:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | izvor Pre Središnja | Pošalji ovaj | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar