ponedjeljak, 24. siječnja 2011.

Bloom Elektroni 'pay-što-vam-pojesti servis misli izvan okvira

Zanimljive vijesti prikaza u http://www.engadget.com/2011/01/24/bloom-electrons-pay-what-you-consume-service-thinks-outside-the/:
Bloom Energy podesno-pod nazivom Bloom Box napravio senzaciju prošle godine sa puno hooplah , donoseći voli Arnold Schwarzenegger i Colin Powell svoje otkriće. Ali, dok obećanje učinkovite tehnologije gorivih ćelija je super za eko-istomišljenika, pa čak i dugoročno škrtac, srednje i visoke šest-lik unaprijed trošak granice potencijalnih kupaca samo gornji ešalon ekološki svjesni. Cue Bloom Elektroni - umjesto plaćanja za Bloom Kutije i posjedovanje njih iskreno, možete zakup 2MW instalacije bez novaca dolje i platiti samo za elektrone koji koristite. 10-godišnji ugovor je potrebno, što da ne stavite svoje smartphone predanost sramota, ali Bloom se nada ovog Credit Suisse / Silicijske doline Banka poduprla plan otvara vrata za obrazovne ustanove i neprofitne organizacije da se pridruže na telefonu. Priopćenje nakon pauze.

Nastaviti čitanje Bloom Elektroni 'pay-što-vam-pojesti servis misli izvan okvira

Bloom Elektroni 'pay-što-vam-pojesti servis misli izvan okvira prvobitno pojavio na Engadget na ponedjeljak, 24 siječanj 2011 10:14:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | | Pošalji ovaj | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar