ponedjeljak, 24. siječnja 2011.

Sony Ericsson Xperia Arc podvrgnuti temeljitoj video preview

Zanimljive vijesti prikaza u http://www.engadget.com/2011/01/24/sony-ericsson-xperia-arc-subjected-to-a-thorough-video-preview/:
To neće biti prvi (ili bilo kojim sredstvima zadnji) video vidjet ćete Xperia Arc glumi u, ali to je najviše sveobuhvatni pogled koji smo imali do sada na ovom fino crafted Android Gingerbread slušalicu. Dečki tamo kod HDBlog.it nekako izvor i srebrne i crne varijante Sony Ericsson nadolazeće 4,2-incher i oni 's obzirom na par lijepo i temeljit pregled video. Oni su sretni da izvješće Timescape i Mediascape, Sony Ericsson je sveprisutan u mogućnosti ranije X10 , su krljuštima dolje do puke widgets, što ih čini daleko manje nametljiv ", a rezultira u ostatku UI biti" brži i lakši za korištenje. " Napravite skok prošlosti break da biste dobili puni jelo na SE je najnoviji i najveći.

Nastaviti čitanje Sony Ericsson Xperia Arc podvrgnuti temeljitoj video preview

Sony Ericsson Xperia Arc podvrgnuti temeljitoj video preview prvobitno pojavio na Engadget na ponedjeljak, 24 siječanj 2011 06:22:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | izvor HDBlog.it (1) , (2) | Pošalji ovaj | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar