ponedjeljak, 24. siječnja 2011.

Verizon ugađati low-end podataka planovima, koristeći '3 G 'razliku upcharge za LTE

Zanimljive vijesti prikaza u http://www.engadget.com/2011/01/24/verizon-tweaking-low-end-data-plans-using-3g-distinction-to-u/:
Pa, to nije posljednja vrlo dugo, na sve: izgleda kao Verizon je ubija njegova 15 dolara 150MB podataka plan za smartphone zajedno, umjesto corralling ljudi u 30 dolara neograničen izbor. Naravno, s proliferacija podataka gladne smartphone aplikacija na Android ( i uskoro, iPhone ), 250MB mjesečno korištenja postaje sve manje i manje razumni iz dana u dan, pa ne možemo reći da smo strašno iznenađeni. U međuvremenu, 9,99 $ 25 MB telefon s dodatnim mogućnostima podataka opcija je dobivanje naletjeti do 75MB sa 10 dolara po 75MB prestar, blagi pad od 20 posto / MB prestar da su kupci trenutačno bave. Konačno, primijetit ćete da je 30 dolara neograničen plan sada je osposobljen primijeniti na "značajka telefone i 3G smartphone," ne samo "smartphone" kao što su bili prije - klimanje na činjenicu da Verizon's nadolazeći LTE slušalica neće biti uvjete za istu cijenu. Što, mislite da ste bili će se plamen na munju na 20 ili 30Mbps bez skrbi u svijetu?

[Hvala, anonimni tipster]

Verizon ugađati low-end podataka planovima, koristeći '3 G 'razliku upcharge za LTE prvobitno pojavio na Engadget na ponedjeljak, 24 siječanj 2011 14:43:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | | Pošalji ovaj | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar