ponedjeljak, 24. siječnja 2011.

Ekskluzivno: Barnes & Noble smanjivati gluho 3G, navodi nedostatak bulk potražnje

Zanimljive vijesti prikaza u http://www.engadget.com/2011/01/24/exclusive-barnes-and-noble-phasing-out-the-nook-3g-cites-lack-of/:
Barnes & Noble može biti prodaje milijune proizvoda gluho , ali to je sondiranje kao što su 3G varijanta nije stvarno učinio svoj dio kako bi se te brojke. Primili smo čvrstim dokazima u roku od B & N da gluho se prekida s prodajom na naizgled nastaviti sve dok zaliha je iscrpljen. Odijelo je ohrabrujuće malo partnere da ne šalju nikakve "skupno zahtjeva" za 3G gluho, kao da jednostavno "neće biti dovoljne količine za ispunjenje tih naloga." Naravno, mi smo rekli da je tvrtka zapravo nikada nije dobio ogroman gluho 3G rasuti naloga za početak, pa možda WiFi stvarno je posvuda ovih dana. U svakom slučaju, uhvatite sebe gluho 3G post-žurbi, ako ste je tijekom razmišljanja - nakon što ste otišli, oni su otišli zauvijek. Ili, možete čekati za sljedeći-gen verzija s Pearl prikaz . Samo govoriš '.

Ekskluzivno: Barnes & Noble smanjivati gluho 3G, navodi nedostatak bulk potražnje prvobitno pojavio na Engadget na ponedjeljak, 24 siječanj 2011 17:23:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | | Pošalji ovaj | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar