ponedjeljak, 24. siječnja 2011.

Monome Arc OSC kontroler je jednostavna, elegantna, i skupo

Zanimljive vijesti prikaza u http://www.engadget.com/2011/01/24/monome-arc-osc-controller-is-simple-elegant-and-expensive/:

Ako niste upoznati s Monome , Tvrtka projektira i gradi jedinstven, minimalistički kontrolera u ograničenim izdanjima za diskriminirati glazba maker s dubokim džepovima. Tvrtka najnovije, Arc, ima dva anodiziranog mljevena aluminijske ručice, ograde od crnog oraha (održivo dobivenih u središnjoj Pennsylvaniji, naravno), bezolovni štampanih ploča i strujnih krugova, osjetio skliznuti tepih od vune kupljene od malih poljoprivrednih gospodarstava u SAD-u, i - dobro, to je ljepušan velik dio njega. Ručno sastavljen na jednoj farmi u New Yorku, ovaj uređaj šalje OSC podataka na računalo putem USB priključka. Svaki gumb okružuje prsten od 64 LED, a svaki gumb može biti konfiguriran za ono što vaše srce želi glazbenika. Na video (nakon pauze), to je uparen s nizom šezdeset i četiri kontrolera da bi uzorak looper. Izgleda zabavno! Previše loš to košta više od naše najam za mjesec dana. Dostupno na 18. veljače u dva gumba ($ 500) i četiri gumb ($ 800) konfiguracija.

[Hvala, Zack]

Nastaviti čitanje Monome Arc OSC kontroler je jednostavna, elegantna, i skupo

Monome Arc OSC kontroler je jednostavna, elegantna, i skupo prvobitno pojavio na Engadget na ponedjeljak, 24 siječanj 2011 10:39:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | izvor Monome.org | Pošalji ovaj | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar