ponedjeljak, 24. siječnja 2011.

Magic Box MagSafe mod kit donosi vanjske baterije natrag na svoj Mac (neki sklop required)

Zanimljive vijesti prikaza u http://www.engadget.com/2011/01/24/magic-box-magsafe-mod-kit-brings-the-external-battery-back-to-yo/:
To nije točno lemljenje oružje u zoru , ali to izgleda kao HyperMac prolazi kroz nekoliko salto kako bi se osiguralo da su njezini proizvodi ostati na tržištu, bez vrijeđa pravni tim na Apple. Prvo je HyperJuice auto / aviokompanija adapter , a sada Magic Box uzima stvari još invazivne razini. Prvi korak: rezati kabel za napajanje vašeg Mac MagSafe adapter na pola. Drugi korak: hrane kabel koji ste prepolovljena u MagicBox ... a vi sada imati svoj vlastiti vrlo HyperMac baterija za one ekstra dugom liveblogging sjednice. Čini se mrtav jednostavna, zar ne? A za sada, tvrtka je bacanje u slobodnom auto punjač za zasladiti posla. Dostupna za $ 50 u ožujku.

Magic Box MagSafe mod kit donosi vanjske baterije natrag na svoj Mac (neki montažu potreban), prvobitno pojavio na Engadget na ponedjeljak, 24 siječanj 2011 15:49:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink Gizmodo | izvor HyperMac | Pošalji ovaj | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar