ponedjeljak, 24. siječnja 2011.

Daimler i BYD električni automobil's Golf sve bliže završetku?

Zanimljive vijesti prikaza u http://www.engadget.com/2011/01/24/daimler-and-byds-golf-electric-car-getting-closer-to-completion/:
Daimler i BYD električni automobil's Golf sve bliže završetku?
Daimler AG je naravno najpoznatiji kao proizvođač Mercedes-Benz vozila, automobile koje obično sjede prema višim kraju svojim klasama. BYD , s druge strane, čini baterije, mobitela, i jeftin automobila koji često izgledaju strašno, strašno puno kao i druge, a one skuplje. Čudne bedfellows, ove, ali prema "obrazovan pojedinac", prenosi Wall Street Journal dva su sve bliže finalizaciji planova za električno vozilo, zamrzavanje dizajn ispred proizvodnja početi krajem 2012. Automobil je rekao da se zove golf, stoji za Green, kisika, svjetlo, i prijateljstva - iako je L također mogla udvostručiti za tužbu s obzirom VW već prodaje svoje Golf u Kini. Ovo partnerstvo je slično onome što BMW radi, radi s Brilliance China Automotive da biste dobili uporište u kineskom EV potencijalno tržište, koje već počinje zagrijati i treba samo nastaviti činiti tijekom narednih godina.

Daimler i BYD električni automobil's Golf sve bliže završetku? prvobitno pojavio na Engadget na ponedjeljak, 24 siječanj 2011 08:43:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink Istina o automobilima | izvor Kina Realtime Prijavi | Pošalji ovaj | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar