ponedjeljak, 24. siječnja 2011.

Genovation G2 želi biti najzeleniji stvar koju možete voziti, će se iz obnovljivih i recikliranih dijelova

Zanimljive vijesti prikaza u http://www.engadget.com/2011/01/24/genovation-g2-aims-to-be-the-greenest-thing-you-can-drive-will/:
Jedan veliki priljepljivanje točka za one koji još uvijek ne žele prihvatiti eko-friendly vjerodajnice električnih vozila je neprijeporne činjenice da je zgrada EV troškovi mnogo u smislu korištenja resursa i energije. Nadajući se da će ovaj brojač zabrinutost, Genovation radi na razvoju novog električnog automobila G2 (G1 je bio Ford Focus promjene sa off-the-polica dijelovi za trčanje na baterije), koji će pokušati maksimalno korištenje obnovljivih i recikliranih materijala u njegovu izgradnju. To je samo završena prva faza razvoja, gdje je četvrtina veličine modela su gradili Tata Tehnologije i hrpa simulacija, analiza i izvođenje testova su pokrenuti. Faze dva i tri će uključivati izgradnju funkcionalnih prototipova i pre-proizvodnja cestovna vozila, sa četiri faze vjerojatno biti početak našeg održivog življenja utopija.

Nastaviti čitanje Genovation G2 nastoji biti najzeleniji stvar koju možete voziti, će se iz obnovljivih i recikliranih dijelova

Genovation G2 želi biti najzeleniji stvar koju možete voziti, će se iz obnovljivih i recikliranih dijelova prvobitno pojavio na Engadget na ponedjeljak, 24 siječanj 2011 05:15:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | izvor Autoblog Green | Pošalji ovaj | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar