ponedjeljak, 17. siječnja 2011.

Wi-LAN dosegne naselje sa Intel nad patentom spora, podešen da prima "značajnu količinu '

Zanimljive vijesti prikaza u http://www.engadget.com/2011/01/17/wi-lan-reaches-settlement-with-intel-over-patent-dispute-set-to/:
Wi-LAN dosegne naselje sa Intel nad patentom spora, postavljen na grablje u 'značajnu količinu' Teško je znati kako se osjećaju o tom jednom, da li je slučaj patenta mamac dobivanje ukusne kickback ili mali čovjek ubija zlo, diva, patent-korporacija sporni. Koji god tumačenje koje ste izabrali, znam da Wi-LAN očito je pobijedila u svojoj dugotrajan spor s Intel , zapravo ne pobjedu, ali, prema izvršni direktor Jim Skippen, primanje "značajnim" naselje zbog očito kršenje tvrtke raznih bežičnih vezane uz patente. Postoje očito 16 suborca lijevo od Wi-LAN tužio svijetu, ali Intel bacanje gore svoje ruke nije dobar znak za druge. Ili, možda Intel pravedan odlučio je svoje pravne pristojbe su previsoke i poravnanja sve što može .

Wi-LAN dosegne naselje sa Intel nad patentom spora, podešen da prima "značajnu količinu ' prvobitno pojavio na Engadget na ponedjeljak, 17 siječanj 2011 11:04:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | izvor Wall Street Journal | Pošalji ovaj | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar