ponedjeljak, 17. siječnja 2011.

Toyota radi na novom tipu elektromotora u nastojanju da izbjegnu ovisnost o rijetka zemlja metala

Zanimljive vijesti prikaza u http://www.engadget.com/2011/01/17/toyota-working-on-new-type-of-electric-motor-in-an-effort-to-esc/:
Toyota nije previše zadovoljan sa opće nestašice od rijetkih zemalja minerala i Kina je gotovo monopolistički prianjanje na svijetu opskrbe, tako da je odlučila djelovati prije nego što bude prekasno. Tvrtka Glasnogovornik je naveo kako kaže Prius za kavu je teško na poslu na novi električni motor dizajn koji dramatično bi trebalo smanjiti (iako naizgled ne eliminirati) potrebu za rijetkim zemlja u svojoj proizvodnji. Osim što je napravio za manje cijene hlapivih materijali, novi električni prekidač Očekuje se da će općenito jeftiniji za proizvodnju. Daljnje pojedinosti još nisu dostupne, ali nadamo se ovaj pretvara u klasičan slučaj potrebe uzgoja inovacija - da Prius C koncept zaslužuje skup unutarnji koje mogu držati korak sa svojim bodacious eksterijera.

Toyota radi na novom tipu elektromotora u nastojanju da izbjegnu ovisnost o rijetka zemlja metala prvobitno pojavio na Engadget na ponedjeljak, 17 siječanj 2011 04:45:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | izvor Associated Press (Yahoo News) | Pošalji ovaj | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar