ponedjeljak, 17. siječnja 2011.

Volvo platooning SARTRE automobila sami voziti, brljati u egzistencijalizma (video)

Zanimljive vijesti prikaza u http://www.engadget.com/2011/01/17/volvos-platooning-sartre-cars-drive-themselves-dabble-in-exist/:
Tailgating na autocesti je prilično opasna stvar i, u nekim slučajevima, može biti ticketable djelo. U budućnosti, ipak, to bi mogao biti način da se olakšati prometne gužve i kako bi poboljšao goriva kilometraža na autocestama. U tom krinkom to se zove platooning, nešto što smo vidjeli GM-luda futuristički HR-V događaj kada smo ga uzeli za spin u Vegasu. Volvo je uzimajući u na igru previše, koje sudjeluju u Europskom Safe Road Trains za okoliš Projekta, ili SARTRE. To je istraživački program gleda u standardni način da su "vlakovi" autonomnih automobila koji se mogu slijediti jedni druge na autocestu. Stručno vodi put i druge automobile komunicirati jedni s drugima, omogućuje vozačima u onim sljedećim automobilima jednostavno ritanje leđa i čitati papira, ako žele. To je projekt koji bi se mogao vidjeti na cesti u nekoliko kao što su 10 godina, ali smo razmišljanja onda ljudi možda ćete morati pronaći nešto drugo za čitanje.

Galerija: Volvo platooning

Nastaviti čitanje Volvo platooning SARTRE automobila sami voziti, brljati u egzistencijalizma (video)

Volvo platooning SARTRE automobila sami voziti, brljati u egzistencijalizma (video) prvobitno pojavio na Engadget na ponedjeljak, 17 siječanj 2011 08:24:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | | Pošalji ovaj | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar