ponedjeljak, 17. siječnja 2011.

Više detalja isplivati na Apple's A5 čip za nadolazeće ipad 2 i iPhone 5

Zanimljive vijesti prikaza u http://www.engadget.com/2011/01/17/more-details-emerge-on-apples-a5-chip-for-upcoming-ipad-2-and-i/:
Dakle, AppleInsider je neke nove informacije o Apple's nasljednika A4, koji smo pričali do prošlog tjedna , a naši izvori kažu da je na licu mjesta. Naime, AI tvrdi da Apple kreće u dual-core SGX543 grafike, gore od A4 single GPU SGX535 (također poznat kao PowerVR 535 ). Što je osobito velik o ovaj potez je da grafički moć poboljšanje je ocijenjeno na oko 4X sadašnja generacija - što čini pravi 4X rezolucije ipad "Retina Display" nadogradnja činiti puno više mogućnosti. Mi smo također počinju vidjeti 1080p HDMI video izlaz kao "default" spec. u ovogodišnjoj generaciji uređaja, tako da nema razloga Apple će se želite biti izostavljen - osobito u Apple TV - i ove dvije grafičke jezgre mogao ručka koja se lako. Isti cast A4 likova su zaslužni za ovaj novi A5 generacija, uključujući i Apple-u vlasništvu Intrinsity i PA Polu , a Samsung ponovno će učiniti proizvodnjom dužnosti. No, detalji na stranu, samo mi smo uzbuđeni da se igraju okolo sa svim ovim novim konjskih snaga, kada ga hitove ove godine - očito PSP 2 je glasine da koriste istu grafiku arhitekture s još više jezgri. Nije Moore je zakon velika stvar?

Više detalja isplivati na Apple's A5 čip za nadolazeće ipad 2 i iPhone 5 prvobitno pojavio na Engadget na ponedjeljak, 17 siječanj 2011 13:04:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | izvor AppleInsider | Pošalji ovaj | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar