ponedjeljak, 17. siječnja 2011.

Inhabitat tjedan u Green: seksi 'zelene' automobile, staklo jak kao čelik, i Tianjin je Eko-Grad objavio

Zanimljive vijesti prikaza u http://www.engadget.com/2011/01/16/inhabitats-week-in-green-sexy-green-cars-glass-strong-as-stee/:
Svaki tjedan našim prijateljima u Inhabitat rekapitulacija tjedan najzanimljivijih zbivanja zelene i čiste tehnologije vijest za nas - to je Tjedan u Zelena.

Ovaj tjedan Inhabitat donio vam velovi od svjetskih najtoplijeg novi eko vozila kao što smo pogodak katu Detroit Auto Show i zaokružuje sedam najseksi 'zelene' automobile na zaslonu. Također je prvi pogled na Toyotin novi Tesla-unosi RAV4 , a mi je uhvaćen gore sa Venturi je elektrana električni koncept automobila . A ako nekonvencionalnim prijevoz vrti kotače vašeg, ne propustite oblika prebacuje Uno 3 električni skuter i ovaj majstorski izrađenih Tron Segway koji bi mogli iz-geek lightcycle.

Mi smo također gledali na nekoliko groundbreaking izgradnja sustava koji stoje da bi naši gradovi jače i održiv, počevši s novim tipom fleksibilne Superglass da je jači od čelika. U međuvremenu, Švedska je upija toplinu tijela iz javnih mjesta za pomoć topline zgrade , Kina je predstavio planove za futuristički eko grad , te nekoliko ureda u Minnesoti zrcaljeno na set-up souped plafonjere sposoban za emitiranje bežični internet.

U međuvremenu, u svijetu obnovljivih izvora energije trzanja za radost što Jugozapad Wind Power predstavila prvi svjetski u potpunosti smart grid-omogućen windturbine . Također, provjeravaju se novi ultracapacitor koja može naplatiti električna bušilica u 60 sekundi, a znanstvenici rade na energiju generira tkanine koje se mogu transformirati vaš t-shirt u elektrane. Konačno, ovaj tjedan smo završili naš HZZ pokrivenost s pogledom na najbolji zeleni gadgete iz ovogodišnjeg show, a mi savinuta naše kreativne sposobnosti s 5-tech projekte za djecu koji potiču kreativnost i kritičko razmišljanje.

Inhabitat tjedan u Green: seksi 'zelene' automobile, staklo jak kao čelik, i Tianjin je Eko-Grad objavio prvobitno pojavio na Engadget o Suncu, 16 siječnja 2011 20:45:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | | Pošalji ovaj | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar