ponedjeljak, 17. siječnja 2011.

Velika Britanija ima za cilj poboljšati pristup tehnologiji, internetu s 98 £ Linux računala

Zanimljive vijesti prikaza u http://www.engadget.com/2011/01/17/uk-aims-to-improve-access-to-technology-internet-with-98-linux/:
Sjeti se kad Velikoj Britaniji počeo distribuirati besplatno laptop za siromašne školske djece kako bi ih potaknuo da se on-line? Pa, novi, štedljiv vlada je sada zadužen, a dok je originalni plan je bio otpisan, a danas smo saslušanje alternativnih planova kako bi se ekonomski ugroženim ljudima skok na svijetu surfer web. Koalicijska vlada namjerava ponuditi £ 98 ($ 156) računala - koje uključuju LCD monitor, tipkovnica, miš, jamstvo, a posvećen Helpline - uparen sa subvencioniranim £ 9 ($ 14) mjesečno Internet veze u svojim naporima da se pokaže da web ne mora činiti (ili se) nedostupan. Najjeftiniji strojevi će biti obnovljene jedinice trčanje open-source Linux distros, što znači da ako je to Race 2012 Online suđenje Ispada dobro, mogli smo vidjeti cijelu novu skupinu Linux vjerna bića diže. Više merrier!

Velika Britanija ima za cilj poboljšati pristup tehnologiji, internetu s 98 £ Linux računala prvobitno pojavio na Engadget na ponedjeljak, 17 siječanj 2011 09:53:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | izvor BBC | Pošalji ovaj | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar