ponedjeljak, 17. siječnja 2011.

Evolve III Maestro škriljevca triple-čizme Android, meego i Windows 7 (video)

Zanimljive vijesti prikaza u http://www.engadget.com/2011/01/17/evolve-iii-maestro-slate-triple-boots-android-meego-and-windows/:
Mi neizbježno propustiti stvari tradeshows, i ovdje je jedan sa žaljenjem moramo reći - nismo uhvatiti ovaj opskuran australski tableta u tijelu na CES 2011. Očigledno, ovaj Evolve III Maestro je ležerno hlađenje na Intelovim štand s android, Windows 7 i 1.83GHz Atom N475 CPU iznutra, ali predstavnici bili spremni otkriti grander planove, ako je proveo malo vremena s uređajem. You see, dođi Q2 2011, škriljevac će prijeći na dual-core Hrast Trail CPU, i dodati meego na stog za sveukupni zbroj od tri operativne sustave. TabletPCBuzz kaže Windows 7 i android dobivanje osam i šesnaest sati trajanja baterije na čipu Hrast Trail odnosno, i tableta teži manje od dva kilograma.

Teško je reći što druge značajke verzije Hrast Trail će imati, ali čak i postojećih tableta nije laka pobjeda, s 10.1-inčni, 1024 x 600 Kapacitivni zaslon osjetljiv na dodir, 2 GB DDR3 RAM-a, do 32GB čvrstog stanja skladišta, 3G i 802.11 b / g / n WiFi i par pune veličine USB porta na jednom rubu. Izvori ukazuju na izvornom će se naći 500 dolara cijeni, uz Hrast Trail zapovjednog dodatnih 100 $. Nakon pauze, pronaći ćete i razočaravajuće statički video, ali slijedite linkove ispod za prohod od meego UI i sve naočale možete poželjeti.

[Hvala, Garf]

Nastaviti čitanje Evolve III Maestro škriljevca triple-čizme Android, meego i Windows 7 (video)

Evolve III Maestro škriljevca triple-čizme Android, meego i Windows 7 (video) prvobitno pojavio na Engadget na ponedjeljak, 17 siječanj 2011 00:41:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink Geek.com , Liliputing | izvor Razviti Tri , pcchan54 (YouTube) | Pošalji ovaj | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar