ponedjeljak, 17. siječnja 2011.

ECOtality momčadi s Sprint povezati Blink EV punjenje mreže

Zanimljive vijesti prikaza u http://www.engadget.com/2011/01/17/ecotality-teams-with-sprint-to-connect-blink-ev-charging-network/:
ECOtality udružio s Best Buy nekoliko mjeseci nazad proširiti svoju mrežu Blink EV punjača, a sada je napokon objavila tvrtka koja će zapravo biti povezivanje to mreža. ECOtality će se oslanjajući se na Sprint's Command Center M2M rješenje, koje će nositi stvari kao što su praćenje i elektroničkog plaćanja, i dopustiti ECOtality za prikaz digitalnih sadržaja za oglašavanje ili druge informacije, među niz drugih mreža povezanih stvari. Od krajnjeg korisnika perspektive, to također znači da ljudi neće biti u mogućnosti to držati stražu na Blink mreže s različitim uređajima, pronaći punjači blizu njih s GPS-om, te primati obavijesti o naboja prekida ili završetka. Šef o prošlosti pauze za potpuni press release.

Nastaviti čitanje ECOtality momčadi s Sprint povezati Blink EV punjenje mreže

ECOtality momčadi s Sprint povezati Blink EV punjenje mreže prvobitno pojavio na Engadget na ponedjeljak, 17 siječanj 2011 17:21:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink Svi automobili Electric | izvor ECOtality | Pošalji ovaj | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar