ponedjeljak, 17. siječnja 2011.

Talijanski Mediaset je prvi slao 3D sadržaja preko zemaljske veze, nije zapravo emitiranje 3D TV

Zanimljive vijesti prikaza u http://www.engadget.com/2011/01/16/italys-mediaset-is-first-to-send-3d-content-over-terrestrial-co/:
Dok Mediaset Čini se da je prvi prenijeti 3D sadržaja preko zemaljske veze, to se zapravo ne služi bilo koji 3D televizija - to je "datacasting" ili uvijek-tako-polako skidanje 3D filmova na set-top box, koji se kasnije mogu konzumirati izravno s tvrdog diska da ih primili. Inovacija ovdje je u korištenju rezervnih airwaves na osnovi kapati film u svoj motiv Bestv STB - znamo, to je irrelevancy da većina od vas kabelske i internetske povezani medija mavens, ali to je jedan od načina da dostavi 3D sadržaja manje razvijenim zemljama. Motiv je već u pregovorima s tvrtkama u Latinskoj Americi, istočnoj Europi i Turskoj radi o istom, ali Italija dobiva čast biti prvi s izborom od 50 naslova na 3D Mediaset je 3VOD usluge. Let's vidjeti što Azzurri mislim o tome, eh?

Talijanski Mediaset je prvi slao 3D sadržaja preko zemaljske veze, zapravo se ne emitiranje 3D TV prvobitno pojavio na Engadget o Suncu, 16 siječnja 2011 23:59:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | izvor Wall Street Journal | Pošalji ovaj | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar