ponedjeljak, 17. siječnja 2011.

ADAC crash testovima prvi proizvodni Mitsubishi i-MiEV, čini nered, ali i skorova

Zanimljive vijesti prikaza u http://www.engadget.com/2011/01/17/adac-crash-tests-first-production-mitsubishi-i-miev-it-makes-a/:
ADAC crash testovima prvi proizvodni Mitsubishi i-MiEV, čini nered, ali i skorova
Izgleda da Volvo C30 Electric je ne samo EV plaćaju visoku cijenu zbog toga što želi da se pokreću na cestama. Mitsubishi i-MiEV , jedan od prvih modernih punokrvni električni automobili biti obećao da će pogoditi SAD obale (ali sigurno ne prvi da bude), upravo je podvrgnut crash testiranja od strane ADAC, najveći europski motorist kluba. Auto je prošao kroz obje prednje i stražnje 40mph offset utjecaja, slično sortiranje koriste vlastitim skromni NHTSA. Auto nije savršen rezultat maraka, uz neke deformacije u noge, ali nije bilo većih problema istaknuo i, najvažnije, električni sustavi za sigurnost automatski smanjiti na utjecaj. To znači da ne čudi electrocutions za bilo tko na unutar ili van, što je dobra stvar - osim ako ste mutant gušter koji uživa u takvim stvarima.

ADAC crash testovima prvi proizvodni Mitsubishi i-MiEV, čini nered, ali i skorova prvobitno pojavio na Engadget na ponedjeljak, 17 siječanj 2011 11:27:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | izvor AutoBilde.de | Pošalji ovaj | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar