ponedjeljak, 17. siječnja 2011.

Bijeli iPhone 4 pokazuje u Vodafone u Njemačkoj inventara sustav

Zanimljive vijesti prikaza u http://www.engadget.com/2011/01/17/white-iphone-4-shows-up-in-vodafone-germanys-inventory-system/:
Je li moguće da Apple i Foxconn napokon inženjeri su pronašli način da oklop i sadrže sirova, blistavo moć bijele boje? Zadnji put mi bismo čuli, najrjeđih član iPhone 4 klan je praćenje za proljeće '11 lansirati - i da bih redati prilično lijepo s snimaka koje smo dobili od pouzdanog izvora danas pokazuje novih unosa u Vodafone u Njemačkoj inventar sustav za Weiss (bijela) iPhone 4s u oba 16 i 32GB okusa. Naravno, to ne znači nužno Vodafone ima kakvu ideju kad ove telefone pojavljuju se na njihovim vratima - možda su si samo priprema (i nadajući se) da materijalizira prije predug - ali za što je vrijedno, izvor kaže da očekuju lansiranje "uskoro". Ako youve 'je dobio nekoliko 100 € ležanje okolo, pretpostavimo da će biti dobar način da čekati svoje vrijeme dok čekate za iPhone 5 lansirati u nekoliko mjeseci, zar ne?

Bijeli iPhone 4 pokazuje u Vodafone u Njemačkoj inventara sustav prvobitno pojavio na Engadget na ponedjeljak, 17 siječanj 2011 15:52:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | | Pošalji ovaj | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar